Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві нагородять переможців фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»

04 грудня 2017 року, 15:12

Фото -  Сергій Рижков

9 грудня о 12:00 у Державній науковій архітектурно-будівельній бібліотеці імені В. Г. Заболотного відбудеться церемонія нагородження переможців української частини міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки». Про це повідомляють організатори конкурсу.

На захід запрошуються призери за всіма номінаціями, учасники фотоконкурсу, журі та представники ЗМІ.

Варто зауважити, що Київська міська державна адміністрація підтримала українську частину міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки» – спеціалісти КМДА включені до складу журі номінації «Найкраща світлина міста Києва».

Місце проведення: просп. Перемоги, 50, Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека імені В. Г. Заболотного.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (095) 350-94-00 або [email protected], Анна Хроболова, координатор конкурсу «Вікі любить пам’ятки».

 

Довідково.

«Вікі любить пам’ятки» («Wiki loves monuments») – фотоконкурс пам’яток культурної спадщини, що проводиться в понад 50 країнах світу регіональними відділеннями Фонду Вікіпедія та волонтерами спільноти, зокрема й в Україні. Мета конкурсу – зібрати фотографії всіх пам’яток культурної спадщини світу і розмістити їх у Вікісховищі, що дасть змогу проілюструвати статті Вікіпедії.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]