Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Дмитро Давтян: «Ми розпочинаємо проектування розв’язки на примиканні вул. Старонаводницької та вул. Лаврської до б-ру Дружби народів»

05 грудня 2017 року, 13:29


Міська влада розпочинає процес проектування транспортної розв’язки на примиканні вул. Старонаводницької та вул. Лаврської до б-ру Дружби народів. Про це під час інспекції капітально відремонтованого бульвару Дружби народів заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, роботи на бульварі на ділянці протяжністю майже 3 км – від Либідської площі до вул. Старонаводницької – почались у липні цього року. Вартість виконання будівельних робіт склала 168,9 млн грн.

Наразі об’єкт майже завершений. Тут виконані роботи із влаштування двошарового асфальтобетонного покриття проїжджої частини з полімерасфальтобетону і тротуарів із ФЕМ, встановлення бортових каменів, заміна люків та зливоприймачів (всього – 365 шт.). До кінця року закінчать роботи з улаштування  покриття тротуарів, та благоустрою.

Для підвищення безпеки дорожнього руху на бульварі Дружби народів встановлюють сучасне дорожнє огородження VARIO-GUARD. Роботи просуваються від Либідської площі у напрямку б-рі Лесі Українки. На сьогодні вже встановлено 350 м нового огородження.

«Навіть у разі аварії і деформації не потрібно ніяких особливих механізмів чи пристроїв для відновлення цієї огорожі. Її можна легко відремонтувати, і вона служитиме і надалі», – наголосив Дмитро Давтян.

У коментарі журналістам Дмитро Давтян зазначив, що розпочинається процес проектування транспортної розв’язки на примиканні вул. Старонаводницької та вул. Лаврської до б-ру Дружби народів.

За словами директора Департаменту транспортної інфраструктури Сергія Симонова, будівництво цієї транспортної розв’язки дозволить збільшити пропускну спроможність транспортного вузла, ліквідувати затори на площі Героїв Великої Вітчизняної війни, мосту Патона з правобережними і лівобережними підходами. А також покращити екологічну та транспортну ситуацію як в межах площі, так і на прилеглих вулицях та в місті загалом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]