Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Протягом вихідних підприємства «Київавтодору» відновили понад 2100 кв. м. дорожнього покриття

04 квітня 2016 року, 15:24

Дорожники продовжують виконувати роботи з поточного ремонту вулично-дорожньої мережі столиці та приведення її до належного санітарно-технічного стану.

За інформацією КК «Київавтодор», на вихідних роботи з відновлення асфальтобетонного покриття тривали в усіх районах столиці. Зокрема, в Голосіївському районі був виконаний ремонт на просп. Голосіївському на площі 108 кв. м., у Дніпровському районі автодорівці відремонтували 160 кв. м. дорожнього покриття на Ленінградській площі, в Оболонському районі дорожники усунули дефекти дорожнього покриття на вул. Вербовій на площі 125 кв. м.

У Печерському районі автодорівці відремонтували 108 кв. м. на бульварі Дружби Народів та 122 кв. м на Дніпровському узвозі, в Святошинському районі – 95 кв. м на просп. Академіка Палладіна, в Солом’янському районі – 548 кв. м на Чоколівському бульварі.

Роботи з ремонту асфальтобетонного покриття на дорогах та вулицях столиці тривали і на інших об’єктах. Загалом протягом вихідних дорожники відновили понад 2100 кв. м. дорожнього покриття столиці.

Крім того, автодорівці виконували роботи із заливання тріщин дорожнього покриття за допомогою спеціальних машини Crafco серії Super Shot на просп. Валерія Лобановського, вул. Здолбунівській, вул. Жмеринській, вул. Митрополита Василя Липківського.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]