Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМДА подала на розгляд проект Комплексної програми реалізації містобудівної політики на 2017-2019 роки

07 грудня 2017 року, 16:04

Київська міська державна адміністрація розробила та подала на розгляд до Київської міської ради Комплексну програму реалізації містобудівної політики на 2017-2019 роки. До міськради направлено відповідний проект рішення.

Реалізацією Програми передбачено розвиток сфери містобудування, міського благоустрою, формування системи даних для їх подальшого застосування з використанням процесів моделювання розвитку міста. Такий підхід надасть можливість визначити інвестиційну привабливість окремих територій, потребу в об’єктах соціальної інфраструктури та сформувати наявні проблемні транспортні вузли.

Відповідно до Стратегії розвитку міста Києва до 2025 року, затвердженої рішенням Київської міської ради від 15 листопада 2016 року № 412/1416, метою реалізації Програми є збалансований розвиток, раціоналізація та економія трудових і матеріальних ресурсів міста, збільшення надходжень до бюджету, покращення якості проживання для мешканців столиці та створення комфортного середовища на території міста.

Програма спрямована на розвиток містобудівної, землевпорядної, топографо-геодезичної, кадастрової та моніторингової діяльності. Окрім цього, вона сприятиме удосконаленню соціальної, транспортної, комунікаційно-інформаційної та інженерної інфраструктури шляхом реалізації містобудівної політики.

Обсяг фінансування та здійснення заходів із реалізації міської цільової Програми визначений у межах бюджетних призначень, встановлених показниками бюджету м. Києва на відповідний рік.

Прийняття цього проекту рішення Київської міської ради та виконання зазначеної міської цільової програми «Комплексна програма реалізації містобудівної політики на 2017-2019 роки» надасть змогу сформувати та впровадити єдину міську політику із удосконалення та розвитку містобудівної діяльності і територіального планування у столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]