Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Пораненим бійцям АТО подарували футбольне свято

09 грудня 2017 року, 11:17

Департамент транспортної інфраструктури долучився до ініціативи президента ФК Динамо (Київ) Ігоря Суркіса подарувати пораненим бійцями АТО, які зараз перебувають на лікуванні у Головному військовому клінічному госпіталі, поїздку на поєдинок Ліги Європи «Динамо» – «Партизан».

Так, Департамент транспортної інфраструктури надав автобус із низьким рівнем підлоги для транспортування бійців з госпіталю на матч та назад.

«Я сам люблю футбол, мені близькі емоції глядачів на трибунах. Було приємно долучитися до ініціативи та зробити приємний сюрприз для хлопців, які були поранені у зоні АТО. Хочу наголосити, що міська влада Києва закуповує автобуси з низьким рівнем підлоги, що є зручнішим для людей з обмеженими можливостями. Нещодавно доставлено 20 таких автобусів, а до кінця року планується отримати ще 29. Приємно бачити, що новий транспорт справді є комфортнішим», – сказав директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]