Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександра Смирнова призначено начальником Управління з питань реклами

11 грудня 2017 року, 12:36

Відповідно до результатів конкурсу Олександра Смирнова з 8 грудня призначено на посаду начальника Управління з питань реклами КМДА. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київського міського голови №949 від 6 грудня 2017 року.

До цього Олександр Смирнов виконував обов’язки директора КП «Київреклама».

Нагадаємо, 12 вересня розпорядженням Київського міського голови оголошено конкурс на зайняття вакантних посад категорії «Б», серед яких, зокрема, і посада начальника Управління з питань реклами КМДА.

Конкурс відбувся 2 жовтня у приміщенні КМДА (вул. Хрещатик, 36).

20 жовтня було оголошено результати конкурсів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «Б», зокрема і переможця конкурсу на посаду керівника Управління з питань реклами КМДА.

Відтак, згідно з результатами переможцем конкурсу на посаду начальника управління з питань реклами КМДА став Олександр Смирнов, який набрав 13,59 балів.

Друге місце посів Олександр Горбач – 9,83 бала.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]