Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці визначили переможниць міського конкурсу «Киянка року»

02 березня 2016 року, 18:37

З нагоди Міжнародного жіночого дня відбулось нагородження переможниць міської конкурсної програми «Киянка року – 2015», де були відзначені жінки за значні здобутки у професійній та громадській діяльності.

Привітав переможниць та вручив нагороди директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

«Сучасна киянка – ідеальна жінка. Вона сама здатна досягти успіхів у бізнесі, управлінні, науці, в усіх сферах життєдіяльності, взяти на себе відповідальність як за свою сім’ю, так і за долю країни. Сьогодні у зоні антитерористичної операції жінки працюють кур’єрами, медсестрами, фельдшерами, а є й ті, які йдуть воювати на передову. На глибоку повагу заслуговує також волонтерська діяльність жінок! Ми пишаємося всіма вами, дорогі сучасниці! Серед вас є талановиті керівники, політики, громадські діячки, митці, вчені, неабиякі професіонали у всіх сферах нашого життя», – сказав Юрій Крикунов та вручив переможницям дипломи і пам’ятні знаки «Ніка».

 

Довідково.

Міська конкурсна програма «Киянка року» започаткована у 2006 році за ініціативи міських громадських організацій жінок.

Мета міської конкурсної програми «Киянка року» – сприяння підвищенню ролі жінок у суспільному і громадському житті міста. Організаторами конкурсної програми є Департамент соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Київським міським Центром роботи з жінками.

Учасниці міської конкурсної програми «Киянка року» – жінки-киянки, які своєю діяльністю сприяють розвитку усіх сфер суспільного життя міста, є неформальними лідерами в різних галузях, впливають на громадське життя міста.

Конкурсна програма «Киянка року» проводиться протягом року у два етапи: відбір учасниць конкурсу у районах та на міському рівні.

Заключний етап міської конкурсної програми – нагородження жінок- переможниць (проводиться щороку  на початку весни).

До участі в міському конкурсі залучаються киянки за поданням районних у місті Києві державних адміністрацій через підприємства різних форм власності, організації, установи міста.

До складу міської конкурсної комісії входять представники Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), районних у місті Києві державних адміністрацій, керівники громадських організацій жінок.

Більше фото події у галереї

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]