Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КК «Київавтодор» збільшила кількість снігоприбиральної техніки на дорогах столиці

11 лютого 2016 року, 13:29

У зв’язку з підвищеною інтенсивністю опадів комунальна корпорація «Київавтодор» збільшила кількість спеціальної техніки, яка наразі працює на дорогах столиці. Зокрема, кількість солерозкидувачів збільшено до 84. Також у посиленому режимі працює 45 бригад з ручного прибирання, які обробляють посипальними матеріалами та розчищають від снігу підходи до підземних та надземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту та тротуарів, які знаходяться на балансі підприємств КК «Київавтодор». Наразі на чергуванні знаходиться 239 одиниць снігоприбиральної техніки.

Спецтехніка та бригади з ручного прибирання КК «Київавтодор» готові до роботи у цілодобовому режимі.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до власників приватного транспорту з проханням із розумінням поставитись до ситуації та не залишати авто на узбіччях доріг, аби не заважати процесу очищення вулично-дорожньої мережі від снігу.

Фахівці також радять за можливості не користуватися власним автотранспортом у разі погіршення погодних умов.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]