Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Минулої доби дорожники ліквідували близько 1 200 кв. м. аварійно-небезпечних руйнувань на вулично-дорожній мережі столиці

10 лютого 2016 року, 11:14

Дорожники продовжують роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань на дорогах та вулицях столиці. Про це повідомляють у КК «Київавтодор».

Так, у вівторок, 9 лютого, такі роботи були виконані в усіх районах міста на площі близько 1 200 кв. м. Ремонтні роботи виконували із застосуванням литих гарячих та холодних асфальтобетонних сумішей, які є стійкими до фізичних і механічних впливів та дії навколишнього середовища, зокрема, перепадів температур. Також автодорівці при виконанні робіт використовували рециклери асфальтобетону – спеціальні машини, які дозволяють переробляти старий відфрезерований асфальт у новий.

Сьогодні підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» продовжать роботи з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань на вулично-дорожній мережі столиці. Крім того, заплановані роботи з відновлення дорожнього покриття після аварійного розриття на інженерних мережах ПАТ «Київенерго».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]