Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Поліція показала, що може діяти рішуче і жорстко в наведенні порядку»

09 лютого 2016 року, 11:47

Тільки жорсткі дії поліції щодо забезпечення правопорядку змусять громадян поважати закон і дотримуватися порядку. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй Facebook-сторінці.

«Досі точиться дискусія щодо того, чи правомірно і правильно вчинила поліція, яка застосувала зброю, щоб зупинити неадекватних порушників. Сталася трагедія, загинув 17-річний хлопець. Я вважаю, що ця історія має показати всім «бравим» мажорам, любителям хильнути за кермом та тим, хто звик до безкарності, що жарти закінчилися. Тільки жорсткі дії поліції щодо забезпечення правопорядку у місті змусять громадян поважати закон і дотримуватися порядку», – наголосив Віталій Кличко.

Міський голова зауважив, що це стосується таких питань, як безпека на дорогах, правила паркування в місті, незаконна торгівля та загалом наведення ладу у столиці.

«Виключень не повинно бути ні для кого. І поліція показала, що може діяти рішуче і жорстко в наведенні порядку і законності в нашому місті», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]