Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко в Ізраїлі розказав про потенціал Києва та обговорив співпрацю у сфері туризму

09 лютого 2016 року, 11:34

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у Тель-Авіві, де відбувається міжнародна туристична виставка, з міністром туризму Ізраїлю Ярівом Левіном та генеральним директором міністерства Аміром Халеві.

Йшлося, зокрема, про більш активну співпрацю у сфері туризму, в чому зацікавлені обидві сторони, про популяризацію Києва і України, про те, як Україна може використати досвід Ізраїлю, який успішно просуває свій туристичний потенціал в умовах терористичної загрози.

Віталій Кличко зазначив, що кількість громадян Ізраїлю, які відвідують Київ, за останні кілька років зросла на 30 відсотків. Зокрема, значно більше стало ізраїльських туристів у Києві та українських туристів, які відвідали Ізраїль.

«Тому для Києва, я вважаю, дуже важливо вивчити досвід Ізраїлю щодо просування туристичного потенціалу в умовах загроз, а також в організації туристично-інформаційних центрів, створенні туристичної поліції, регулюванні туристичної сфери на державному та місцевому рівнях, її фінансової підтримки», – зазначив Віталій Кличко.

Також українська сторона зацікавлена у вивченні ізраїльського досвіду в організації роботи національного туристичного офісу, в логістиці екскурсійного транспорту та облаштуванні стоянок і зупинок для нього. В Ізраїлі мер Києва також зустрінеться з головою та керівництвом наглядової ради меморіального комплексу пам’яті жертв Голокосту Яд Вашем. Та обговорить питання створення меморіалу в столиці України.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]