Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розроблять концепцію розвитку парку атракціонів на території Венеціанського острова

27 грудня 2017 року, 19:04

У Києві розроблять концепцію розвитку парку атракціонів на території Венеціанського острова у Дніпровському районі. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

Замовником розроблення Концепції визначено комунальне підприємство «Київський центр розвитку міського середовища».

КП «Київський центр розвитку міського середовища» у встановленому порядку має визначити генеральну проектну організацію для виконання робіт із урахуванням проектних матеріалів Загальної концепції реновації території долини р. Дніпро в Києві, зокрема й островів та Дніпровських схилів.

Розроблення концепції розвитку парку атракціонів на території Венеціанського острова у Дніпровському районі столиці та її реалізація дасть змогу задовольнити потреби киян і гостей столиці у розвагах, дозвіллі та активному відпочинку.

Створення такої зони розваг і дозвілля також сприятиме фізичному розвитку особистості, підтримуватиме масовий дитячо-юнацький відпочинок і популяризуватиме здоровий спосіб життя.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]