Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Понад 23 тисячі киян зробили щеплення проти кору – Микола Поворозник

19 січня 2018 року, 18:12

У столиці понад 23 тисячі киян зробили щеплення проти кору. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час прямого ефіру на телеканалі «NewsOne».

«На сьогодні зареєстровано 109 випадків захворювання на кір, серед яких – 81 дитина. На стаціонарному лікуванні у медичних закладах перебувають 14 осіб, із них 5 дорослих і 9 дітей. Водночас станом на 19 січня у столичних закладах охорони здоров’я провакциновано понад 23 тисячі осіб. Переважно щеплення зробили дітям», – розповів Микола Поворозник.

За його словами, ситуація з неякісними вакцинами, які постачали попередніми роками до медичних закладів, призвела до відмови батьків щеплювати дітей.

«Проте наразі у столичних медзакладах для вакцинації використовують якісну вакцину «Пріорікс» (країна виробник – Бельгія), термін придатності якої до кінця 2018 року», – наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він подякував батькам за розуміння складності ситуації та за перегляд своєї позиції щодо щеплень проти кору.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]