Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві презентують електронний каталог експортоорієнтованої продукції столичних підприємств

24 січня 2018 року, 16:59

25 січня о 16:00 у рамках засідання Міжнародного трейд-клубу відбудеться презентація електронного каталогу експортоорієнтованої продукції підприємств Києва для дипломатичних і торгових представників зарубіжних посольств в Україні.

Основна мета видання – ознайомити іноземних дипломатів із економічним потенціалом промислових підприємств Києва, а також сприяти встановленню міцних ділових контактів між українськими та іноземними підприємцями.

Програмою заходу передбачені презентації інвестиційних проектів столичних промислових підприємств.

Учасники заходу: начальник Управління економічного співробітництва Міністерства закордонних справ України, заступник голови Ради експортерів та інвесторів при Міністерстві Олександр Данилейко, народний депутат України, член комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Оксана Продан, директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук, президент Київської торгово-промислової палати Микола Засульський, дипломатичні та торгові представники зарубіжних посольств в Україні.

Місце проведення: вул. Б. Хмельницького, 55, Київська торгово-промислова палата, актова зала, 2-й поверх.

Акредитація представників ЗМІ за електронною адресою: [email protected] або за тел.: (050) 228-38-48.

 

Довідково.

Каталог експортерів розроблено в рамках заходів, передбачених Підпрограмою Комплексної київської міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2015-2018 роки з метою підтримки реального сектору економіки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]