Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Залишився тиждень для подання проектів на конкурс «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада»

02 лютого 2018 року, 12:52

Триває прийом заявок від зацікавлених інститутів громадянського суспільства для участі в конкурсі громадських проектів. Про це повідомили у Департаменті суспільних комунікацій.

Перелік пріоритетних завдань дає можливість громадським організаціям не обмежувати себе в реалізації своїх ідей і повноцінно підготуватися до перемоги в конкурсі:

  • Волонтерський рух та підтримка учасників АТО.
  • Соціальні ініціативи, спрямовані на поліпшення благоустрою та природного середовища столиці.
  • Сприяння розвитку міста Києва у сфері правової освіти населення та формування громадянської культури.
  • Сприяння заходам, спрямованим на поліпшення спортивного, культурного та просвітницького розвитку мешканців міста Києва.

Усі заявки, отримані організатором конкурсу, щотижнево передаються членам конкурсної комісії для попереднього ознайомлення.

Термін прийняття конкурсних пропозицій закінчується 9 лютого 2018 року. Усі охочі можуть підготувати свої проекти та надати їх із 10:00 до 17:00 крім п’ятниці, вихідних та святкових днів) до Департаменту суспільних комунікацій за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 50-Б, каб. 206 та в електронному вигляді у форматі *PDF із поміткою «На конкурс проектів» на адресу: [email protected]. Телефон для довідок: (044) 235-01-75.

Детальну інформацію про вимоги до подання пропозицій для участі в конкурсі, зразки документів, терміни проведення та іншу актуальну інформацію можна знайти на сайті Департаменту суспільних комунікацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]