Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Столичні комунальні служби об’єднують зусилля у боротьбі з наслідками негоди

09 лютого 2018 року, 12:07

Для більш ефективної взаємодії під час боротьби з наслідками негоди комунальні служби працюватимуть у форматі взаємодопомоги. Зокрема, обговорюється питання організації курсів водіїв для співробітників ЖЕДів, які зможуть у періоди особливих навантажень долучитись до механізованого прибирання вулиць і дворів. Про це йшлося під час засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди.

«Для ефективної співпраці під час негоди, та й загалом, необхідно, насамперед, обмінюватися оперативною інформацією про проблеми, які у вас виникають. Якщо не вистачає водіїв – домовтеся з КП «Київпастранс» і організуйте водійські курси для співробітників ЖЕДів. Це дозволить у гострий період вивести на роботу максимальну кількість техніки, оперативно очистити міжквартальні проїзди і, відповідно, зменшити рівень незадоволення киян», – звернувся до голів районів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Він зауважив, що такі рішення керівники районів і комунальних підприємств повинні приймати на місцях оперативно, не очікуючи додаткових вказівок.

«Якщо не справляєтесь із ремонтними роботами снігоприбиральної техніки – не мовчіть і не сподівайтеся, що якось воно мине. У нас є підприємство, яке завжди готове надати допомогу в ремонті техніки, – це «Київмедспецтранс». Там працюють кваліфіковані спеціалісти, які, за необхідності, виконують ремонтні роботи будь-якої складності. Ніхто, крім вас, не знає про проблеми, з якими ви не в змозі самотужки справитися. Якщо ж не справляєтесь – будуть зроблені висновки і прийняті відповідні рішення», – наголосив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]