Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА обговорять можливості доступу родин із проблемами соціально небезпечних захворювань до професійних сервісів

(подію завершено)

23
лютого п'ятниця
час проведення 14:30

23 лютого з 14:30 до 17:00 у Київській міській державній адміністрації відбудеться круглий стіл із теми: «Забезпечення доступу київських родин з проблемами соціально небезпечних захворювань до професійних сервісів: оптимізація роботи з клієнтами та перспективи розвитку».

Захід організовано за підсумками співпраці у 2017 році мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва із профільними державними установами та партнерськими організаціями.

У заході візьмуть участь: В.В.Ярий – головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія», В.А.Сановська – начальник відділу профілактики небезпечних захворювань Управління профілактики соціального сирітства Міністерства соціальної політики, Л.О.Пілявська – директор комунальної установи «Київський міський правобережний центр для ВІЛ-інфікованих дітей та молоді», фахівці Київського міського та районних центрів соціальних служб столиці, представники громадських організацій, що працюють у напрямі надання профілактичних послуг.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, каб. 514, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (097) 528-96-09, 456-77-81.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]