Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА відбудеться зустріч організацій, що надають соціально-психологічну допомогу військовослужбовцям, ветеранам АТО та членам їхніх родин

(подію завершено)

22
лютого четвер
час проведення 14:30

22 лютого з 14:30 до 17:00 у КМДА триватиме координаційна зустріч із теми: «Налагодження дієвої співпраці між суб’єктами надання соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам антитерористичної операції, членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих) киян, які брали участь у проведенні АТО».

Мета зустрічі: налагодження дієвої партнерської взаємодії спеціалістів та волонтерів державного та громадського секторів, посилення співпраці на рівні громади міста між організаціями, що надають допомогу військовослужбовцям, ветеранам АТО та членам їхніх сімей у територіальній громаді Києва.

У заході візьмуть участь: представники Департаменту соціальної політики КМДА, працівники міського та районних центрів соціальних служб столиці, представники громадських організацій, що працюють із учасниками АТО та членами їхніх сімей. Зустріч об’єднає державні, громадські та волонтерські організації, ветеранські спілки, що надають допомогу військовослужбовцям, ветеранам АТО та членам їхніх родин, зокрема: допомагають пережити події, що завдають травм, адаптуватися, отримати соціальні пільги тощо.

Організатор заходу: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (КМСССДМ) за підтримки Служби у справах дітей та сім’ї КМДА.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, каб. 514, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81; (097) 528-96-09; (063) 349-55-69, Шабатіна Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]