Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Керівництву структурних підрозділів КМДА та РДА доручено забезпечити дотримання термінів надання адмінпослуг

21 лютого 2018 року, 17:19

Київський міський голова Віталій Кличко доручив керівникам структурних підрозділів міської адміністрації та районних держадміністрацій забезпечити чітке дотримання термінів розгляду заяв про надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру, що надаються у ЦНАПах.

За інформацією директора Департаменту (Центру) надання адміністративних послуг Наталії Шамрай, у січні цього року структурні підрозділи КМДА розглянули 5 263 заяви про надання адміністративних послуг та видачу документів дозвільного характеру. Окрім того, ще 90 397 заяв зареєстровано в районах. На кожну адміністративну послугу складається інформаційна та технологічна картка, в якій чітко визначена процедура та терміни видачі адміністративної послуги.

Так, структурні підрозділи КМДА не дотрималися термінів розгляду 973 документів, а в районних держадміністраціях порушені терміни розгляду понад 14 300 заяв.

Найнижчий рівень порушень у Шевченківській, Голосіївській і Подільській РДА, а також у в Департаменті культури, у Київраді та Департаменті державного архітектурно-будівельного контролю.

Також Наталія Шамрай наголосила на необхідності удосконалити роботу ресепшинів та консультативної допомоги телефоном.

Усього за січень 2018 року через ЦНАПи прийнято близько 99 тисяч мешканців.

Нагадаємо, центри надання адмінпослуг працюють за принципом «єдиного офісу» та «відкритого простору». У межах одного приміщення надають послуги представники різних органів влади. Функціонування Центрів – це ще один дієвий спосіб боротьби з корупцією та запобігання її виникненню.

Відповідно до нового Тимчасового розподілу обов’язків між Київським міським головою, першим заступником голови та заступниками голови Київської міської державної адміністрації, контролює діяльність ЦНАПів безпосередньо міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]