Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У сквері на Харківському шосе влаштують зовнішнє освітлення

23 лютого 2018 року, 11:38

У сквері на Харківському шосе, 180/21 у Дарницькому районі побудують мережу зовнішнього освітлення. Розпорядженням КМДА визначено замовника відповідних робіт – комунальне підприємство «Київміськсвітло».

Фінансуватимуть роботи за рахунок бюджетних коштів, передбачених у 2018 році для будівництва та реконструкції об’єктів міської інфраструктури.

Нагадаємо, що цього року на модернізацію вуличного освітлення місто виділить 300 млн грн. У Печерському, Солом’янському, Наводницькому, Куренівському парках і сквері на вулиці Городецького встановлять сучасне LED-освітлення. Загалом, застарілі світильники, що не відповідають нинішнім вимогам із енергоефективності і довготривалості роботи, замінять на світлодіодні на понад 160 об’єктах.

 

Довідково.

Сквер за цією адресою облаштували відповідно до розпорядження КМДА «Про створення у м. Києві нових парків, скверів і квітників». Наразі КП УЗН Дарницького району завершило капітальний ремонт цієї зони відпочинку. Зокрема, там облаштовано доріжки, здійснено озеленення, встановлено лавки, урни й огородження. Тепер для комплексного благоустрою території та комфортного перебування у сквері місцевих мешканців у вечірній час там проведуть мережі освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]