Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У ніч проти 24 лютого у столиці працювало 259 одиниць спецтехніки

24 лютого 2018 року, 10:31

Щоб унеможливити утворення ожеледиці на дорогах, у ніч проти 24 лютого 259 одиниць снігоприбиральної техніки здійснювали обробку проїжджих частин посипальними матеріалами. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

У першу чергу обробка проводилась на вулицях зі складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, по яких проходять маршрути руху громадського транспорту.

Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації «Київавтодор», були задіяні  трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва «Bucher» та 30 бригад з ручного прибирання.

Зранку 24 лютого дорожники продовжують роботу у посиленому режимі. Починаючи з 08:00 було збільшено кількість бригад з ручного прибирання до 51. Наразі тривають роботи з очищення від снігу проїжджих частин вулиць, підходів до пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]