Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці відбувся конкурс дитячої творчості «Обдаровання»

13 березня 2018 року, 14:49

 

У столиці відбувся фестиваль дитячої творчості «Обдаровання – 2018». На сцені Київського палацу дітей та юнацтва змагались півтисячі найталановитіших юних киян із провідних навчальних закладів столиці. Під час заходу презентували 24 вокальних і танцювальних номери, кожен із яких – окрема завершена історія про любов до своєї країни. Про це повідомили у Департаменті освіти і науки, молоді та спорту.

Вітаючи учасників заходу, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Олена Фіданян побажала гарних виступів та незабутніх вражень. Знання, уміння, творчий підхід та креативність на сцені, а також щире вболівання за кожного учасника – ось що допомагає вже понад два десятиліття розвиватися творчому фестивалю «Обдаровання».

Оцінювали виступи конкурсантів визнані митці, фахівці у галузі мистецтва, улюблені й знані дітьми відомі особистості, небайдужі до розвитку юних талантів в Україні.

Київський фестиваль дитячої творчості «Обдаровання – 2018» щороку додає до когорти юних талантів нові імена вокалістів, відкриває обдаровання, демонструє бачення сучасного танцю.

Фестиваль організовано за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, Київської міської державної адміністрації, районних управлінь освіти та районних державних адміністрацій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]