Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 березня на прес-конференції повідомлять про всі деталі конкурсу «Талісман міста Києва»

(подію завершено)

19
березня понеділок
час проведення 13:00

У понеділок,  19 березня, о 13:00 у приміщенні Музею історії міста Києва відбудеться прес-конференція за участю керівництва столиці щодо конкурсу «Талісман міста Києва».

Радник заступника голови КМДА Андрій Мирошніченко, очільник Управління туризму та промоцій Антон Тараненко та член журі конкурсу Юлія Бевзенко розкажуть про конкурс, етапи та умови участі в ньому, зокрема, й про грошову премію для переможця.

Місце проведення: вул. Б. Хмельницького, 7, Музей історії міста Києва.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

 

Довідково.

Туристичним талісманом столиці має стати якийсь особливий персонаж, будь-яка реальна або міфічна істота. Варто зауважити, що він жодним чином не замінить офіційну символіку міста – гімн, герб, прапор чи логотип. Новий символ буде використовуватись у рекламних, комунікаційних та інших заходах для популяризації Києва як сучасного європейського міста з багатовіковою історією та культурною спадщиною.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]