Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Із 19 березня у ліцеї № 142 відновлять освітній процес – Микола Поворозник

16 березня 2018 року, 17:54

У понеділок, 19 березня, учні ліцею № 142 повернуться до навчання. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Наразі відновлення освітнього процесу можливе за умови щоденного візуального огляду будівлі фахівцями будівельної лабораторії комунального підприємства «Київжитлоспецексплуатація». Таке рішення було прийнято після проведення додаткових обстежень будівлі гімназії, у результаті яких встановлено 19 геодезичних маркерів (репери) по периметру будівлі, здійснено перший цикл вимірювань та визначено точки, за якими будуть проводитися спостереження протягом наступних 1,5 місяця. Окрім того, встановлено 26 алебастрових маяків із 1 до 4 поверхів ліцею. При проведенні обстеження та встановлення маяків, щілини та тріщини на період із 14 до 15 березня в стані спокою», – зазначив Микола Поворозник у своєму дописі.

Він окремо зауважив, що управління освіти Солом’янської РДА уклало угоду з ДП «Науково-дослідний інститут будівельного виробництва» про обстеження для встановлення дійсного технічного стану конструкцій будівлі навчального закладу ліцею № 142 з розробкою висновків і рекомендацій щодо подальшої нормальної експлуатації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]