Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У середу Віталій Кличко візьме участь у круглому столі: «Великий Париж – Великий Київ» щодо розвитку агломерацій

(подію завершено)

21
березня середа
час проведення 09:30

21 березня, у середу, мер Києва Віталій Кличко візьме участь у круглому столі: «Великий Париж – Великий Київ» щодо розвитку агломерацій.

Захід відбудеться в рамках офіційного візиту делегації Метрополії Великого Парижу до Києва з метою обміну досвідом розвитку великих і малих європейських міст, створення привабливих умов життя та інноваційного вдосконалення міського середовища у довгостроковій перспективі.

Візит французької делегації відбудеться на запрошення мера Києва Віталія Кличка та за сприяння Альянсу з інвестиційного супроводу (AIS).

У круглому столі також візьмуть участь представники КМДА, Київради, Мінрегіону та інших державних установ і організацій. Планується підписання Комюніке між Київрадою, Асоціацією малих міст України та Метрополією Великого Парижу щодо співпраці у сфері розвитку агломерацій.

Захід розпочнеться о 9:30.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, каб. 512, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48. Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]