Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Києві розпочинають працювати експерти фонду «Bloomberg Philanthropies» із поліпшення безпеки руху на Русанівці

(подію завершено)

21
березня середа
час проведення 10:00

21 березня о 10:00 за участю першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника відбудеться презентація початку роботи експертів фонду «Bloomberg Philanthropies» із удосконалення безпеки руху, пішоходизації та велосипедизації Русанівського мікрорайону, що здійснюється в рамках ініціативи «Партнерство за здорові міста».

У рамках першого візиту експерти з міського планування, безпеки дорожнього руху та сталої міської мобільності проведуть низку зустрічей із представниками профільних департаментів, управлінь і комунальних підприємств міста, громадою мікрорайону Русанівка та студентами у форматах круглих столів, тренінгів і воркшопів. Вони обстежать транспортну інфраструктуру мікрорайону та розпочнуть підготовку рекомендацій із вдосконалення організації дорожнього руху та міської мобільності на цій території, що має бути завершена до кінця року.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація, 5-й поверх, каб. 514.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26, 202-74-48.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]