Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 березня в Деснянській РДА відбудеться круглий стіл із теми: «Учні. Наркотики. Протидія»

(подію завершено)

22
березня четвер
час проведення 11:00

22 березня об 11:00 за ініціативи Громадської ради при Деснянській РДА відбудеться засідання круглого столу з теми: «Учні. Наркотики. Протидія».

Зокрема, йтиметься про проблему розповсюдження та вживання наркотичних речовин у Деснянському районі, зокрема, в освітніх закладах району. Після обговорення та врахування пропозицій і зауважень резолюцію засідання буде направлено Київському міському голові.

Для участі в обговоренні запрошені представники Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства освіти і науки України, начальник Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України, начальник Управління з питань взаємодії з правоохоронними органами по забезпеченню правопорядку та муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА, представники громадськості.

Місце проведення: просп. В. Маяковського, 29, актова зала Деснянської РДА.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (063) 157-61-10.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected] (у темі листа обов’язково зазначити назву події).

Контактна особа – Артеменко Олена, (063)-157-61-10.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]