Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

24 березня близько 100 дітей і підлітків візьмуть участь у станційній грі «Здоровим бути здорово!»

(подію завершено)

24
березня субота
час проведення 11:00

24 березня об 11:00 у рамках І-го Глобального тижня здоров’я підлітків відбудеться станційна гра «Здоровим бути здорово!» для дітей та підлітків – клієнтів мережі центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Києва.

Учасниками гри стануть близько 100 дітей різних соціальних категорій – зокрема, діти з прийомних сімей і дитячих будинків сімейного типу. Кожна станція гри зосереджена на відповідних темах: запобігання насильству, профілактична допомога та вакцинація, здорова дієта та фізичні вправи, психічне здоровʼя, сексуальний розвиток і здоровʼя, зловживання психоактивними речовинами, гігієна. Йтиметься і про безпеку на дорозі та в інтернеті.

Організатори:Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з Управлінням ювенальної превенції та Управлінням патрульної поліції Національної поліції України, Київським міським центром здоров’я, Київською міською організацією Товариства Червоного Хреста України, ГО «Психічне здоров’я: Об’єднатись, підтримати, допомоги», а також: Всеукраїнський громадський центр «Волонтер», Міжнародний благодійний фонд «Українська фундація громадського здоров’я», Всеукраїнський благодійний фонд «За гідність людини».

Місце проведення: вул. Львівська, 23, Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна».

Акредитація представників ЗМІ за тел.: (044) 456-77-81, (097) 528-96-09, (063) 349-55-69, Шабатіна Анна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]