Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 квітня в Києві стартують відкритті змагання за Кубок України з пішохідного туризму

06 квітня 2017 року, 11:04

7 квітня о 18:30 в Києві розпочнеться церемонія відкриття відкритих змагань серед юнаків і юніорів за Кубок України з пішохідного туризму. Випробувати свої навички та знання зможуть туристи-початківці з усіх куточків України. Про це інформує Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА.

Програмою передбачено проведення змагань на дистанції «Смуга перешкод» ІV класу (8 квітня) та на дистанції «Крос-похід» (9 квітня). Учасники продемонструють, зокрема, вміння рятувати людей в умовах різної складності, надавати їм першу домедичну допомогу, евакуювати тощо.

Організатор: комунальний позашкільний навчальний заклад «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання».

Місце проведення: вул. Заболотного, 144, дитяча туристсько-екскурсійна база «Юний турист».

Детальніша інформація та контактна особа на місці: Анна Павлюк, заступник директора з методичної роботи центру, 098-224-04-97.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]