Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

7 жовтня урочисто нагородять переможців фотоконкурсу «Вікі любить Землю»

05 жовтня 2017 року, 14:38

У суботу, 7 жовтня, о 12:00 урочисто нагородять переможців фотоконкурсу «Вікі любить Землю».

У програмі заходу: презентація підсумків конкурсу, оголошення рейтингу та нагородження авторів найкращих десяти світлин конкурсу та тих фотографів, що зафіксували найбільшу кількість пам’яток природи, нагородження переможців спеціальних номінацій, фотовиставка робіт переможців.

Варто зауважити, що Київська міська державна адміністрація підтримала українську частину міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю» та вирішила нагородити окремо переможців у спеціальній регіональній номінації за найкраще фото Києва. Було сформовано окреме журі, куди увійшли два представники від КМДА – начальник управління екології та природних ресурсів Андрій Мальований та генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний. Також до журі увійшов вікіпедист-еколог, заступник голови Національного екологічного центру України, молодший науковий співробітник відділу моніторингу та охорони тваринного світу Інституту зоології НАНУ, член національної робочої групи з охорони природи Олексій Василюк. Результати цієї спеціальної номінації буде оголошено 7 жовтня.

Нагадаємо, що на фотоконкурс «Вікі любить Землю», який тривав з 1 до 31 травня, було подано понад 15 тисяч фотографій від 358 учасників. Більшість світлин завантажено у Вікісховище на умовах вільної ліцензії Creative Commons Attribution Share-Alike Unported 4.0, яка дозволяє вільне розповсюдження та використання світлин навіть в комерційних цілях за умови вказування автора та поширення тієї ж ліцензії на похідні твори. 700 конкурсних світлин вже ілюструють статті у Вікіпедії різними мовами.

У вересні було оголошено 10 найкращих світлин. Всі переможці будуть нагороджені пам’ятними дипломами і призами.

Більш детальну інформацію про захід можна дізнатися на сторінці у Facebook.

Місце проведення заходу: вул. Богдана Хмельницького, 15, Національний науково-природничий музей НАН України (4 поверх, Музей рослин).

Контакти для акредитації: Анна Хроболова, координатор конкурсу «Вікі любить Землю», тел.: +38 095 35 094 00, [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]