Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

8 та 9 липня автобуси №№ 108, 114 та 115 тимчасово змінять маршрути

07 липня 2017 року, 19:08

8 липня з початку руху до 18:00 тимчасово змінено рух автобусів маршрутів №№ 114, 115 у зв’язку з проведенням капітального ремонту вул. Григорія Сковороди.

З початку руху і до 12:00 вносяться такі зміни:

- рух автобусів № 114 в напрямку залізничного вокзалу «Центральний» буде організовано від вул. Милославської до вул. Сковороди за діючим маршрутом, далі вул. Волоська – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Сагайдачного – далі за діючим маршрутом;

- рух автобусів № 115 організовується від залізничного вокзалу «Дарниця» до вул. Волоської за діючим маршрутом, далі – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Сагайдачного – далі за існуючим маршрутом.

З 12:00 до 18:00:

– рух автобусів маршруту № 114 від вул. Милославської до вул. Сковороди за діючим маршрутом, далі вул. Волоська – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Іллінська – вул. Братська – вул. Набережно-Хрещатицька – Боричів узвіз – Володимирьский узвіз – далі за діючим маршрутом;

– рух автобусів маршруту № 115  від залізничного вокзалу «Дарниця» до вул. Волоської за діючим маршрутом, далі – вул. Борисоглібська – вул. Братська – вул. Іллінська – Контрактова площа – вул. Іллінська – вул. Братська – вул. Андріївська – вул. Набережно-Хрещатицька – далі за існуючим маршрутом.

Також, 9 липня рух автобусів маршруту № 108 буде змінено у зв’язку з проведенням робіт по влаштуванню верхнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини вул. Анни Ахматової на ділянці від проспекту Петра Григоренка до вул. Драгоманова.

Таким чином, рух автобусів буде організовано по трасі:

В напрямку станції метро «Харківська»: від вул. Митрополита Андрія Шептицького до проспекту Петра Григоренка за діючим маршрутом, далі - вул. Драгоманова – вул. Анни Ахматової – далі за діючим маршрутом;

В напрямку вул. Митрополита Андрія Шептицького: від станції метро «Харківська» до вул. Анни Ахматової за діючим маршрутом, далі – вул. Драгоманова – проспект Петра Григоренка – далі за існуючим маршрутом.

З розкладом руху наземного транспорту можете ознайомитись на офіційному сайті КП «Київпастранс» http://kpt.kiev.ua/ в розділі «Пасажирам - Розклад руху».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]