Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 вересня стартує Всеукраїнський Олімпійський урок

07 вересня 2017 року, 11:11

9 вересня о 10:00 у День фізичної культури і спорту на Оболонській набережній уже тринадцятий раз відбудеться унікальна акція Національного олімпійського комітету України – Всеукраїнський Олімпійський урок.

Кожен, хто завітає цього дня до великого спортивного майданчика, на який перетвориться Оболонська набережна, зможе відчути себе не лише глядачем спортивного дійства, а й повноправним активним учасником і справжнім олімпійцем.

На гостей заходу очікують: майстер-класи з 30-ти видів спорту, які проходитимуть не лише на суші, а й на воді, цікаві конкурси, вікторини, спілкування з олімпійськими чемпіонами та медалістами світових і європейських першостей, а також можливість отримати безліч олімпійських подарунків.

Варто зазначити, що цього дня подібні Олімпійські уроки пройдуть у всіх обласних центрах країни.

Про всі цікавинки та особливості проведення Всеукраїнського Олімпійського уроку-2017 невдовзі можна буде дізнатись на офіційному сайті Національного олімпійського комітету України. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]