Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

CDTO Києва Петро Оленич провів робочу зустріч із представниками виконавчої влади столиці Азербайджану – Баку

10 вересня 2021 року, 16:33

CDTO Києва Петро Оленич провів робочу зустріч із представниками виконавчої влади столиці Азербайджану – Баку.

Разом із мером Баку, начальником відділу зовнішньоекономічних і міжнародних зв’язків та начальником відділу планування і забудови території обговорили планування реконструкцій старих кварталів міста, залучення туристів і планування в рамках розвантаження трафіку.

«Насамперед говорили про те, як Баку вирішувало проблему заторів, який саме транспорт вони обмежували на в’їзд та як максимально ефективно обмежити трафік у центрі міста. Вважаю, що розумному місту потрібна інтелектуальна транспортна система. Саме її зараз впроваджуємо в Києві», – розповів Петро Оленич на своїй сторінці у Facebook.

Також делегація із Азербайджану відвідала центр інновацій міста – UNIT.City. Обговорювали планування мобільності міст, розвиток інфраструктури за допомогою цифровізації сервісів та залучення приватного капіталу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]