Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

11 квітня відбудеться відкрита репетиція першого соціального мюзиклу, який представлять на Дитячому віденському балі

10 квітня 2019 року, 16:40

11 квітня о 12:30 у Колонній залі КМДА відбудеться відкрита репетиція першого соціального мюзиклу – унікального проекту, який буде показано на Дитячому віденському балі 14 квітня. Про це повідомили організатори заходу – комітет Благодійного Віденського балу у Києві.

Вокалісти – переможці вокальних телешоу Аліна Башкіна та Кір Каплуновський, а також діти-виконавці. В основу мюзиклу покладена історія про юнака і дівчину, які познайомилися в Інтернеті й домовилися разом взяти участь у Віденському балі. Але коли вони зустрілися в реалі, виявилося, що хлопець пересувається в інвалідному візку.

Участь у відкритій репетиції візьме директор київського Центру реабілітації дітей з інвалідністю. На потреби центру третій рік поспіль збирають кошти на балу, центр займається в тому числі й соціальної реабілітацією, інтеграцією особливих дітей в соціум.

Зазначимо, що Благодійний віденський бал відбудеться 13 квітня о 20:00 у Колонній залі КМДА (вул. Хрещатик, 36).

Дитячий віденський бал відбудеться 14 квітня о 12:00 у Колонній залі КМДА (вул. Хрещатик 36). Учасники балу: діти-переможці міжнародних конкурсів, діти відомих особистостей, політиків, бізнесменів, а також – діти з особливими потребами-спортсмени.

Акредитація ЗМІ на Благодійний віденський бал та Дитячий віденський бал триває до 18:00 12 квітня за електронною адресою: [email protected].

Організатори також звертаються до представників ЗМІ із проханням звернути увагу на обов’язковий дрес-код: для жінок – вечірня сукня повної довжини, для чоловіків – фрак, смокінг або класичний костюм темного кольору з метеликом.

Додаткова інформація: 096 617 90 97 (Viber, WhatsApp), 095 569 94 68.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]