Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

12 листопада Київ долучиться до всесвітньої акції  «Pneumolight» у Всесвітній день боротьби із пневмонією

09 листопада 2020 року, 12:24

12 листопада з 21:00 до 22:00 столиця долучиться до масштабної всесвітньої акції «Pneumolight», у якій візьмуть участь понад 47 країн світу. У Всесвітній день боротьби із пневмонією блакитними вогнями у них підсвітять близько 206 будівель та об’єктів інфраструктури для підвищення обізнаності про це захворювання. Зокрема, в Києві будуть підсвічені Подільсько-Воскресенський мостовий перехід та Парковий пішохідний міст через Дніпро.

ТРЦ «Гулівер» також долучиться до цього міжнародного проєкту та підсвітить свою будівлю блакитними вогнями, задіявши найбільший медіа фасад площею 17 тис. кв. м, заради привернення уваги громадськості й мешканців Києва до проблеми захворюваності на пневмонію та формування здорового способу життя містян.

Як повідомили в Управлінні міжнародних зв’язків КМДА, ініціатор цієї акції – Асоціація підтримки хворих на пневмонію та членів їх сімей (NEUMOAI). Таким чином організація прагне привернути увагу до необхідності об’єднання зусиль у боротьбі із пневмонією, поінформувати містян про наявну небезпеку та важливість максимального дотримання особистого протоколу поводження в нових умовах коронавірусної загрози.

На знак солідарності з містами, які зазнають кризи від пневмонії, усіх охочих запрошують долучитися до акції «Pneumolight» та розмістити свої фотографії у соціальних мережах із хештегом #pneumolight #everybreathcounts  @neumoai.

Нагадаємо, що у столиці збільшується кількість госпіталізованих із пневмоніями. У багатьох випадках це результат неналежного ставлення до свого здоров’я: мешканці звертаються до медиків занадто пізно, після безрезультатного самостійного лікування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]