Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

13 квітня на Хрещатику кращі автоспортсмени країни продемонструють спортивні автомобілі та свою майстерність у ралі «Столиця»

12 квітня 2019 року, 15:09

13 квітня із 15:00 до 21:00 на Хрещатику відбудеться урочиста частина етапу Чемпіонату України з ралі – ралі «Столиця». Відповідну ініціативу громадської організації «Київський міський автомотоклуб» підтримано розпорядженням КМДА № 664 для популяризації та розвитку фізичної культури і спорту.

У зв’язку із цією подією з 13:00 13 квітня до 03:00 14 квітня заборонено рух усіх видів транспорту для монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Хрещатику – від вулиці Богдана Хмельницького до вулиці Прорізної.

На час проведення ралі також змінить роботу наземний пасажирський транспорт (маршрути якого проходять цими вулицями).

Головне управління Національної поліції у м. Києві та Управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції має забезпечити публічну безпеку і порядок під час організації та проведення урочистої частини етапу з ралі.

Департамент охорони здоров’я забезпечить чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час проведення заходу.

Як зазначають організатори ралі, у центрі столиці зустрінуться кращі автоспортсмени країни. О 15:00 там відкриється виставка спортивних автомобілів, о 19:00 – розпочнеться урочисте відкриття змагання.

Довідково.

Чемпіонат України з ралі – це класичне ралі, яке передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту і людей, на час проведення гонки. Змагання проходять з 1999 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]