Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14-15 серпня на Хрещатику пройде традиційний шкільний ярмарок

06 серпня 2021 року, 13:29

У наступні вихідні в центрі Києва відбудеться загальноміський шкільний ярмарок до нового навчального року. Киян та гостей столиці запрошують 14-15 серпня із 9:00 до 20:00 на вулицю Хрещатик, аби придбати необхідне шкільне приладдя. Про це повідомляє КП «Київський міський магазин», що організовує захід.

«На шкільному ярмарку буде представлений величезний асортимент товарів від українських і зарубіжних виробників: шкільна форма, ортопедичне взуття, рюкзаки та портфелі, одяг для наймодніших школярів, книжки, зошити, яскраві обкладинки, різноманітні ігри, багато інших цікавих і необхідних аксесуарів – усе для того, щоб зробити навчальний рік для школярів легким та пізнавальним. Запрошуємо всіх», – додають у КП «Міський магазин».

У ярмарку візьмуть участь підприємці з багатьох областей України. Київські підприємства легкої промисловості також запропонують споживачам шкільні товари високої якості.

Місце проведення: непарний бік тротуару вул. Хрещатик від буд. № 13/2 до буд. № 23-А (у межах вулиць Архітектора Городецького та Богдана Хмельницького).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]