Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14-24 вересня на станції метро «Славутич» замінюватимуть турнікети: можливі обмеження на вхід у пікові години

10 вересня 2021 року, 14:19

Продовжується оновлення турнікетів у столичному метро: із 14 вересня почнуть встановлювати нове обладнання на станції «Славутич». Роботи, які виконуватимуть винятково в нічні зміни, триватимуть до 24 вересня. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Для пасажирів станція «Славутич» працюватиме у звичайному режимі. Водночас можливі обмеження на вхід у пікові години. Нагадаємо, що нові турнікети вже встановлено на багатьох станціях. Вони приймають усі електронні способи оплати проїзду: qr-квиток, транспортну картку, картку киянина та безконтактну банківську картку.

«Київський метрополітен» перепрошує за тимчасові незручності під час проведення робіт із заміни пристроїв пасажирської автоматики. І закликає пасажирів користуватися безконтактними способами оплати та дотримуватися карантинних заходів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]