Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 жовтня на центральних вулицях столиці через масові заходи буде частково обмежено рух

13 жовтня 2020 року, 17:18

14 жовтня на центральних вулицях столиці буде частково обмежено рух у зв’язку із проведенням масових заходів із нагоди Дня захисника України. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Як ідеться в повідомленні, орієнтовно із 9:00 до 14:00 відбудеться велопробіг, присвячений Дню захисника України, за маршрутом якого буде обмежено рух транспорту.

Зокрема, організатори анонсували наступний маршрут: площа Михайлівська – вулиця Михайлівська – вулиця Хрещатик – площа Європейська – вулиця Грушевського – Петрівська алея – Паркова дорога – алея Героїв Крут – площа Слави – вулиця Лаврська.

Орієнтовно із 14:00 до 18:00 запланована піша хода з нагоди Дня захисника України, 78-ї річниці створення УПA та Дня козацтва.

Організатори акції запланували наступний маршрут: Парк Шевченка (вулиця Володимирська) – бульвар Шевченка – вулиця Хрещатик – алея Героїв Небесної Сотні – вулиця Інститутська – вулиця Банкова, 11.

У Патрульній поліції закликають водіїв планувати поїздки містом з урахуванням перекриття зазначених вулиць та можливого часткового обмеження руху на прилеглих.

Звертаємо увагу, що у зв’язку із проведенням масових заходів у центральній частині міста 14 жовтня змінить рух наземний громадський транспорт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]