Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

14 жовтня відкриється виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Мультикультурний мікс»

12 жовтня 2020 року, 17:19

14 жовтня об 11:00 на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника (вул. Лаврська, 9) відкриється виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва робіт митців національно-культурних товариств Києва «Мультикультурний мікс». Про це повідомляє Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень Департаменту культури КМДА.

На виставці будуть представлені роботи митців національно-культурних товариств міста Києва, України та зарубіжжя, зокрема роботи кримськотатарського кераміста Рустема Скибіна, представниці «Товариства німців м. Києва «Відергебурт» Ангеліни Цанг, голови Асоціації «Україна Плюс» (Італія) Тамари Позднякової та інші.

Фінісаж виставки «Мультикультурний мікс» відбудеться 23 жовтня о 14:00 у приміщенні Великої Лаврської Дзвіниці.

Захід проходитиме у рамках культурно-мистецького проєкту «Мультикультурний фест», який створено з нагоди Міжнародного Дня Організації Об’єднаних Націй.

Триватиме виставка з 14 до 29 жовтня 2020 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]