Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

16 жовтня в Києві пройде фінал VI міжнародного конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone

15 жовтня 2020 року, 14:27

16 жовтня о 10:00 у столиці відбудеться офіційне відкриття фіналу VI міжнародного конкурсу молодих дизайнерів New Fashion Zone. Про це повідомляє Департамент культури КМДА. 

За інформацією організаторів, цей масштабний захід зібрав цього року 862 дизайнери із 28 країн. До ескізного етапу пройшли 214 учасників, серед них – 37 студентів початкових курсів профільних вузів і 24 школярі. До півфіналу пройшли 92 учасники. 

Фінал конкурсу – це третій етап змагання, куди пройшли 48 учасників із Туреччини, Ізраїлю, Білорусі, Великобританії та Молдови. Конкурсанти продемонструють міжнародному й українському журі свої навчальні колекції із шести луків, а журі визначить переможців у кожній із номінацій.

  • Цього року в рамках заходу відбудеться 3 події:
  • VI International Young Designers Contest New Fashion Zone;
  • фінал міжнародного проєкту Ukrainian New Fashion Days 2020 за підтримки Українського культурного фонду;
  • презентація переможців FrankfurtStyleAwards – трьох чудових українських дизайнерок-випускниць NFZ: Ганни Косточки, Євгенії Мельник, Міри Матчиної.

Усі покази відбудуться у форматі phygital – це інтегровані комунікації на стику цифрового та фізичного просторів: глядачі зможуть бути присутніми на показах у реальному часі, але в онлайн форматі.  

Місце проведення: проспект Степана Бандери, 23, Pochayna Event Hall.

Реєстрація представників ЗМІ – за посиланням.

Детальніша інформація: (098) 510 17 94, [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]