Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

1 червня заборонять рух транспорту на вулиці Рейтарській через проведення соціального заходу РАЙОН #1 Block Party

31 травня 2019 року, 18:07

1 червня із 12:00 до 22:00 на вул. Рейтарській триватиме соціальний захід РАЙОН #1 Block Party. Ініціативу громадської організації «Золоті ворота» щодо проведення заходу підтримано розпорядженням КМДА № 992.

У зв’язку із проведенням заходу 1 червня з 06:00 до 23:59 буде заборонено рух всіх видів транспортних засобів на вул. Рейтарській від будинку № 5 (перехрестя з вул. Золотоворітською) до будинку № 21/13 (перехрестя з вул. Стрілецькою).

Монтаж конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення заходу, триватиме з 6:00 до 12:00 1 червня.

Block Party – популярний у Берліні та Барселоні формат вуличних фестивалів, під час яких підприємці одного кварталу перекривають вулицю і влаштовують вечірку.

Як повідомляють ініціатори заходу, у рамках заходу організують зону творчості та музики, майстер-класи, триватимуть лекції та екскурсії, а від локальних закладів, офісів, магазинів – виносні елементи дозвілля та відпочинку.

Особливості даного заходу стане одноденне надання спеціальних пропозицій на товари та послуги локальних брендів, а також проведення дозвілля усіх охочих. Також очікується проведення вуличних активностей (лекції, виставки, музичний супровід із живою музикою тощо).

Частина зібраних коштів буде витрачена на благоустрій вул. Рейтарської.

На час проведення заходу буде забезпечено чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, публічну безпеку і порядок.

Подробиці на сторінці заходу у Facebook – https://www.facebook.com/events/454071032004458/ та Instagram – https://www.instagram.com/rayon_nomer1/.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]