Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22 березня Музей видатних діячів української культури запрошує шанувальників музики на урочисту програму до дня народження Миколи Лисенка

21 березня 2023 року, 14:09

22 березня о 13:30 в Музеї видатних діячів української культури відбудеться урочиста музична програма до дня народження відомого композитора, піаніста, диригента Миколи Лисенка. На концерт запрошують усіх шанувальників музики. Про це повідомив Департамент культури КМДА.

Зокрема, із вітальним словом до слухачів звернеться праправнук композитора – Микола Віталійович Лисенко. Під його диригуванням виступить Київський академічний муніципальний духовий оркестр. У спеціальній програмі звучатимуть «Марш Дорошенка» та «Червона калина».

 Урочистості продовжаться концертом виконавців Київської муніципальної академії музики імені Р. М. Глієра. Звучатимуть твори Миколи Лисенка та інших відомих композиторів, які зробили свій вклад в розвиток української музичної культури.

Подія відбудеться в Меморіальному будинку-музеї М. В. Лисенка (вул. Саксаганського, 95).

Вхід вільний!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]