Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

26 травня киян запрошують на Всеукраїнський фестиваль хорового мистецтва «Пісня над Дніпром» імені Анатолія Авдієвського

22 травня 2019 року, 10:31

26 травня із 12:00 до 19:00 у рамках святкування Дня Києва на Співочому полі Печерського ландшафтного парку триватиме Всеукраїнський фестиваль хорового мистецтва «Пісня над Дніпром» імені Анатолія Авдієвського.

У святі хорового співу візьмуть участь кращі профільні та аматорські хорові колективи України з академічною та народною манерою співу без вікових обмежень.

За інформацією Департаменту культури, у програмі фестивалю також передбачені фотовиставка та показ національних українських костюмів тих регіонів, колективи яких братимуть участь у фестивалі, а також експозиція образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва за участю народних майстрів Києва.

Метою і завданням фестивалю є дослідження розвитку народного хорового мистецтва та його зв’язку з автентичними фольклорними джерелами, створення нових і зміцнення існуючих колективів хорової творчості, підвищення художнього рівня аматорського мистецтва, збагачення репертуару високохудожніми творами національної музики, кращими зразками вітчизняної та зарубіжної класики, визначення перспектив розвитку хорового мистецтва.

Нагадаємо, 25 та 26 травня на киян та гостей міста чекає велика святкова програма, яка нараховує 26 заходів різноманітної тематики. Центральною подією святкування Дня Києва стане великий концерт на Контрактовій площі легендарного гурту «Space» Дідьє Маруані у супроводі симфонічного оркестру.

Звертаємо увагу, що під час святкування Дня Києва та Дня столиці 25 та 26 травня передбачено тимчасове обмеження руху транспорту низкою вулиць.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]