Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

28 квітня в столиці розпочинається щеплення від COVID-19 осіб старше 65 років – Департамент охорони здоров’я

27 квітня 2021 року, 17:32

28 квітня в столиці розпочинається щеплення від COVID-19 осіб старше 65 років. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я КМДА.

Столиця отримала 35 600 доз вакцини AstraZeneca, що призначені для щеплення осіб 65+ та громадян із цільових груп попередніх етапів вакцинації згідно дорожньої карти МОЗ України.

Для запису на щеплення кияни, старші за 65 років можуть звертатися до лікаря, з яким підписано декларацію, а в разі її відсутності – до центру первинної медико-санітарної допомоги за місцем проживання.

Нагадаємо, що столиця сьогодні є лідером із вакцинальної кампанії від COVID-19 серед інших регіонів країни. Вакцинація триває з відповідним дотриманням усіх вимог дорожньої карти Міністерства охорони здоров’я України.

Для забезпечення процесу вакцинації проти COVID-19 підготовлено 85 додаткових пунктів щеплення на базі ЦПМСД та 15 мобільних бригад, із яких 12 навчені працювати з вакциною AstraZeneca та CoronaVac і 2 – із вакциною Pfizer. Ще одна бригада – резервна.

Для збільшення кількості щеплень на добу в столиці додатково відкрито ще 13 пунктів щеплення. Тож їхня загальна кількість для роботи в 3 етапі складатиме 98.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]