Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

3-24 квітня для студентів організують курс тренінгів про процеси працевлаштування «Ідеальне побачення з HR»

25 березня 2019 року, 14:45

Із 3 до 24 квітня триватиме курс тренінгів для студентів «Ідеальне побачення з HR». Проект має на меті ознайомити молодих фахівців з основними процесами працевлаштування: складанням резюме та супровідного листа, проходженням співбесіди та стажування. Про це повідомили у Київському молодіжному центрі.

Курс організовує Київський молодіжний центр за підтримки Kyiv Smart City.

Учасниками курсу стануть студенти вищих навчальних закладів Києва. Працюватимуть із ними HR-фахівці провідних українських компаній, власники кадрових агенцій.

«За нашими даними, переважна більшість студентів не може повноцінно розкрити свій потенціал, оскільки не мають знань з базових процесів пошуку роботи і працевлаштування», – стверджує автор курсу «Ідеальне побачення з HR» Ксенія Карасьова.

У рамках курсу проведуть 4 інтерактивні лекції з таких тем:

  • Резюме та супровідний лист (3 квітня).
  • Дистанційне інтерв’ю та підготовка до співбесіди (10 квітня).
  • Співбесіда (17 квітня).
  • Перший робочий день: як не перетворити його в останній (24 квітня).

Лектори розробили унікальну програму, до якої входить моделювання реальних процесів прийняття на роботу, домашні завдання та «робота над помилками».

Під час курсу студенти дізнаються, як шукати роботу, правильно складати резюме, налаштуватись на співбесіду і повноцінно проявити себе, відповідати на каверзні запитання рекрутерів, проходити стресові інтерв’ю та інше.

Для участі необхідна попередня реєстрація за посиланням.

Місце проведення: вул. Академіка Глушкова, 1.

Контактна особа – Ксенія Карасьова, тел.: (095) 392 40 01.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]