Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

31 серпня відбудеться закриття табірної зміни в центрі «Пролісок», де відпочивали діти із сімей, що опинились у складних життєвих обставинах

30 серпня 2019 року, 15:22

У останній день літа, 31 серпня, відбудеться святкове закриття табірної зміни в «Культурно-оздоровчому центрі «Пролісок», де відпочивали діти зі столичних сімей, що опинились у складних життєвих обставинах.

Як повідомили в Київському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, протягом літа у центрі «Пролісок» оздоровилося 300 дітей. Крім того, ще 150 дітей зі столиці відпочили у Черкаській області у наметовому таборі «Витоки», а також 99 дітей – у позаміському дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Зміна» на Київщині (за сприяння Служби у справах дітей та сім’ї КМДА).  

У таборах були створені сприятливі умови для повноцінного відпочинку та всебічного розвитку. Крім того, протягом зміни працював психолог, який проводив діагностику, консультування, тренінги, індивідуальні консультації із дітьми та їхніми батьками за заявками. Із окремими дітьми та підлітками проводили індивідуальну роботу із вирішення міжособистісних конфліктів, психологічну корекцію агресії, тривожності, гіперактивності, низького рівня комунікативних звичок тощо.

Можливість оздоровитися за кошти міського бюджету отримали представники наступних пільгових категорій: діти та молодь з інвалідністю за відсутності медичних показань та здатних до самообслуговування; діти-сироти, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей; діти із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах; діти, позбавлені батьківського піклування; діти, один із батьків яких загинув (пропав без вісти) у районі проведення АТО або помер внаслідок поранення отриманого в АТО; діти учасників бойових дій, діти, один з батьків яких загинув або помер внаслідок поранення під час масових акцій громадянського протесту; діти, постраждалі внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій; діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи; діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків.

Місце проведення: вул. А. Солов’яненка, 369, «Культурно-оздоровчому центрі «Пролісок».

Акредитація представників ЗМІ і детальніша інформація за тел.: 063-349-55-69, 097- 528-96-09, 456-77-81 (Шабатіна Анна).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]