Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

57 КП не виконали рішення про ліквідацію та реорганізацію

08 листопада 2016 року

57 КП не виконали рішення про ліквідацію та реорганізацію

Сьогодні на спільному засіданні постійних комісій Київради з питань регламенту та депутатської етики та з питань дотримання законності, правопорядку та запобігання корупції депутати заслухали звіт про діяльність Управління з питань контролю та запобігання і протидії корупції секретаріату Київради за період з 1 грудня 2015 року по 15 жовтня 2016 року.

Протягом звітного періоду відповідне Управління проаналізувало діяльність підприємств та членів ліквідаційних комісій. Було встановлено, що 57 підприємств не виконали рішення про ліквідацію та реорганізацію. При цьому було виявлено незаконне виведення активів, доведення до банкрутства та використання підприємств для відмивання доходів, отриманих незаконним шляхом.

Також Управління за результатами аналізу інформації від ККВП “Міськпаливо” організувало проведення перевірок щодо законності розташування окремих автогазових заправок. Відповідні матеріали було направлено до правоохоронних органів. У результаті, у Солом'янському районі перевірили законність 47 об'єктів, а в Дарницькому — 61. АГЗП без дозвільних документів було демонтовано.

“Проведено контрольні дії щодо розгляду відповідними установами та посадовими особами 1094 запитів депутатів Київради. Також ми провели перевірку 133 договорів щодо дотримання заборони співпраці з країною агресором, які були укладені Київрадою у 2015-2016 роках. Окрім того, за зверненням депутатів було здійснено перевірку призначення головного лікаря Олександрівської клінічної лікарні Києві. І було виявлено можливі факти порушення законодавства під час проведення конкурсу. Хочу також зауважити, що ми проводили робочі наради щодо антикорупційної діяльності депутатів, спеціально було організовано семінар-тренінг щодо електронного декларування та особливостей заповнення декларацій”, - говорить начальник управління з питань контролю та запобігання і протидії корупції секретаріату Київської міської ради Марина Калімулліна.

Також Управління з питань контролю та запобігання і протидії корупції секретаріату Київради перевірило 24 пам'ятки архітектури щодо проявів корупції при користування відповідними об'єктами. Попередньо встановлено наявність порушень під час використання пам'яток в частині не укладення договорів, недотримання санітарних, протипожежних норм. Управління готує відповідні матеріали, аби направити їх до правоохоронних органів та до комісій Київради. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]