Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

6 квітня у Маріїнському парку відбудеться велика руханка «Пірнай у спорт разом з нами»

02 квітня 2019 року, 17:40

6 квітня із 10:00 до 12:00 у Маріїнському парку (навпроти Маріїнського палацу) відбудеться велика руханка «Пірнай у спорт разом з нами». Учасниками заходу стануть школярі, студенти та молодь загалом. Проект впроваджує Київський молодіжний центр із метою популяризації спорту та здорового способу життя серед столичної молоді.

Гості візьмуть участь у відкритому тренуванні з професійними тренерами, а також пробіжать 1 км із запрошеною зіркою. Видатні спортсмени України та лідери думок поділяться рекомендаціями щодо здорового способу життя.

Взяти участь у відкритій руханці «Пірнай у спорт разом з нами» можуть усі охочі безкоштовно.

Захід проводиться за фінансової підтримки Департаменту молоді та спорту в рамках Міського конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році.

Контактна особа та координатор проекту: Вертепна Ангеліна, тел.: 098-721-22 -77, електронна адреса: [email protected]

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]