Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

6 лютого в Києві відбудуться міжнародні аматорські змагання з бігових лиж «Кубок дипломатичних місій»

02 лютого 2022 року, 13:51

Цієї неділі, 6 лютого, на території Дитячо-юнацької спортивної школи № 15 Голосіївського району відбудуться X міжнародні аматорські змагання з бігових лиж «Кубок дипломатичних місій». Про це повідомляє громадська організація «Український гірськолижний клуб».

Ідея Кубку дипломатичних місій виникла на початку 2013 року і була втілена протягом кількох тижнів. Посольства іноземних держав в Україні з багатими традиціями зимових видів спорту – Австрії, Норвегії і Швейцарії – були першими ініціаторами цієї унікальної події. У 2016 році до господарів події приєдналося Посольство Швеції.

За інформацією організаторів, цього року участь візьмуть понад 500 учасників і понад 30 команд. Старт відбудеться об 11:00 6 лютого на території ДЮСШ № 15 (вул. Ягідна, 2, Голосіївський район).

Після сімейних стартів відбудуться інші командні та індивідуальні змагання з бігових лиж. Гарячими напоями пригостять спонсори події. Також відбудуться спеціальні майстер-класи з бігових лиж для дітей і дорослих від організаторів події.

Реєстраційний внесок буде спрямовано на організацію аматорських лижних і велосипедних подій, а також різноманітних благодійних заходів на підтримку хворих дітей і спортсменів від громадської організації «Український гірськолижний клуб».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]